Sposób przygotowania:
Ciasto karnawałowa krówkaETAP 1:

1. Trzy szklanki mleka gotujemy a w połowie szklanki rozrabiamy budyń z cukrem, następnie wlewamy do gotującego mleka, wsypujemy galaretki i mieszamy do uzyskania gęstej konsystencji.
2. Margarynę ucieramy mikserem dodając stopniowo wystudzony budyń.
ETAP 2:

3. Na dnie Tortownicy układamy namoczone w mleku herbatniki.
ETAP 3:

4. Ciastka smarujemy cienko masą krówkową i wykładamy połowę masy budyniowej.
ETAP 4:

5. Na masie układamy pokrojone w plasterki banany i przykrywamy pozostałą masą budyniową.
ETAP 5:

6. Układamy ponowie herbatniki namoczone w mleku.
ETAP 6:

7. Śmietany ubijamy mikserem, dodajemy pozostała masę kajmakową i żelatynę rozrobioną w małej ilości wody.
ETAP 7:

8. Masę wykładamy na ciastka i posypujemy pokruszonymi orzechami.
9. Ciasto chłodzimy w lodówce 2 godziny.
ETAP 8:

10. Smacznego.