Sposób przygotowania:
Krówka na biszkopcie
Białka ubić z dodatkiem soli, ciągle miksując dodać cukier, żółtka i olej. Dodać budynie, mąkę i proszek do pieczenia. Wymieszać szpatułką. Piec 30 minut w 180 stopniach.
Z ostudzonego biszkoptu odkroić nierówny wierzch i włożyć bo blaszki.
Śmietankę i mascarpone przełożyć do miksera, dodać cukier puder i aromat cytrynowy, zmiksować na gęsty krem. Krem wyłożyć na biszkopt. Na biszkopt ułożyć biszkopciki, następnie kajmak i posiekane migdały.
Z ostudzonego biszkoptu odkroić nierówny wierzch i włożyć bo blaszki.
Śmietankę i mascarpone przełożyć do miksera, dodać cukier puder i aromat cytrynowy, zmiksować na gęsty krem. Krem wyłożyć na biszkopt. Na biszkopt ułożyć biszkopciki, następnie kajmak i posiekane migdały.