Sposób przygotowania:
Ciasto lion z ryżem preparowanym
Całe jajka ubić z cukrami, dodać mąki i proszek do pieczenia. Wylać do formy, piec do suchego patyczka około 40 minut w 180 stopniach.
Kajmak przełożyć na garnka, podgrzać, wsypać ryż, wymieszać i wyłożyć na biszkopt.
Na kajmak ułożyć herbatniki.
Śmietankę zmiksować z mascarpone i cukrem pudrem na puszysty krem. Wyłożyć na herbatniki. Posypać startą gorzką czekoladą.
Kajmak przełożyć na garnka, podgrzać, wsypać ryż, wymieszać i wyłożyć na biszkopt.
Na kajmak ułożyć herbatniki.
Śmietankę zmiksować z mascarpone i cukrem pudrem na puszysty krem. Wyłożyć na herbatniki. Posypać startą gorzką czekoladą.
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki