Sposób przygotowania:
Biały lion extra
Składniki na ciasto zagnieść i schłodzić około 1 godziny, następnie rozwałkować na blachę i upiec e temperaturze 180 stopni około 15 minut . Wystudzić.
Zimne ciasto posmarować 1/2 puszki karmelu i ułożyć herbatniki.
Masło utrzeć na puch i dodać 1 puszkę karmelu i dobrze wymiesza dodać ryż preparowany ( odłożyć garść do dekoracji) oraz drobno posiekane ciastka. Krem wyłożyć na herbatniki i przykryć następną warstwą, wyłożyć resztę karmelu rozsmarować i dac resztę herbatników.
Całość polać białą polewą i posypać ryżem preparowanym.
Zimne ciasto posmarować 1/2 puszki karmelu i ułożyć herbatniki.
Masło utrzeć na puch i dodać 1 puszkę karmelu i dobrze wymiesza dodać ryż preparowany ( odłożyć garść do dekoracji) oraz drobno posiekane ciastka. Krem wyłożyć na herbatniki i przykryć następną warstwą, wyłożyć resztę karmelu rozsmarować i dac resztę herbatników.
Całość polać białą polewą i posypać ryżem preparowanym.
gosiapiotrek23