Sposób przygotowania:
Ciasto Milky Way
1)białka ubić dodać cukier i nadal ubijając dodawać żółtka,po koleji mąkę,proszek do pieczenia i kakao. Delikatnie wymieszać.Ciasto wylać do formy wyłożonej papierem do pieczenia.Piec ok25 min w temp 170−180*c. ostudzić
2)Ostudzone ciasto podzielić na 2 części.
3)Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym,ostudzić
4)Margarynę utrzeć na puszystą masę,ucierając dodawać ostudzone mleko z cukrem i mleko w proszku.
5)Na jedną część biszkoptuwyłożyć masę mleczną i przykyć drugimplackiem.
6)Czekoladę rozpuścić z mlekiem w rondlu na małym ogniu i polać ciasto.schłodzić w lodówce ok 1−2 godz przed podaniem.
2)Ostudzone ciasto podzielić na 2 części.
3)Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym,ostudzić
4)Margarynę utrzeć na puszystą masę,ucierając dodawać ostudzone mleko z cukrem i mleko w proszku.
5)Na jedną część biszkoptuwyłożyć masę mleczną i przykyć drugimplackiem.
6)Czekoladę rozpuścić z mlekiem w rondlu na małym ogniu i polać ciasto.schłodzić w lodówce ok 1−2 godz przed podaniem.