Sposób przygotowania:
Ciasto orzechowo- karmeloweCiasto

Do miski przesiewamy mąkę pszenną, dodajemy do niej sodę, pokrojoną na mniejsze kawałki margarynę, cukier i pozostałe składniki. Całość zagniatamy do momentu aż uzyskamy jednolite ciasto.
ETAP 2:

Gotowe ciasto dzielimy na trzy części. Każdą porcję ciasta wylepiamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Orzechy

Do rondelka wrzucamy margarynę cukier i miód oraz pokrojone na mniejsze kawałki orzechy. Smażymy kilka minut aby orzechy się zarumieniły ale nie przypaliły.
Tak przygotowane orzechy wlewamy na jedną blaszkę z ciastem.
Pieczenie
Każdą blaszkę z ciastem oraz jedną z orzechami pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach.
Budyń
Gotujemy budyń na mleku wg wskazówek podanych na opakowaniu
Składanie
Na jednym kruchym cieście rozsmarowujemy ugotowany budyń i nakrywamy go drugim blatem. Na nim układamy masę karmelową i przykrywamy to plackiem z orzechami. Pozostawiamy do następnego dnia wtedy jest najlepszy.