Sposób przygotowania:
Ciasto Pyzia
Biszkopt:
Na początku należy ubić białka, dodać 1 szklankę cukru, żóltka, mąkę z proszkiem do pieczenia, po czym upiec.
Masło roztopione należy wymieszać z jabłkami, 1 szklanką cukru i podsmażyć. Dodać zieloną galaretkę, wymieszać i smażyć jeszcze przez 5 minut, nie przykrywając. Czerwoną galaretkę i żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki wody. Połączyć z jogurtem. Na biszkopcie ułożyć masę jabłkową (wystudzoną) następnie okrągłe biszkopty i masę jogurtową.
Smacznego!
Na początku należy ubić białka, dodać 1 szklankę cukru, żóltka, mąkę z proszkiem do pieczenia, po czym upiec.
Masło roztopione należy wymieszać z jabłkami, 1 szklanką cukru i podsmażyć. Dodać zieloną galaretkę, wymieszać i smażyć jeszcze przez 5 minut, nie przykrywając. Czerwoną galaretkę i żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki wody. Połączyć z jogurtem. Na biszkopcie ułożyć masę jabłkową (wystudzoną) następnie okrągłe biszkopty i masę jogurtową.
Smacznego!