Sposób przygotowania:
Ciasto ucierane z owocami
Margarynę dokładnie utrzeć z cukrem, dodać 2 żółtka i dwa jajka, rozetrzeć wszystko razem. Następnie dodać pozostałe składniki i utrzeć lub, co jest łatwiejsze, wyrobić rękami.
Gotowe ciasto wyłożyć na blachę, a na nim rozłożyć owoce (śliwki, porzeczki, jabłka, wiśnie). Na wierzchu rozsypać kruszonkę.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do temperatury ok. 180 - 200 stopni i piec około 50 minut.
Gotowe ciasto wyłożyć na blachę, a na nim rozłożyć owoce (śliwki, porzeczki, jabłka, wiśnie). Na wierzchu rozsypać kruszonkę.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do temperatury ok. 180 - 200 stopni i piec około 50 minut.
admin
jagna
A to mamine :) Ale równie przepyszne!
Magdusia1312
Gość
Gość
Jeżeli nie jadłaś to nie komentuj!
sara24