Sposób przygotowania:
ciasto z herbatników
Herbatniki kruszymy w drobne okruchy :)
wsypujemy na spód blaszki. wstawiamy cały czajnik wody.
W głębokiej miseczce rozpuszczamy wpierw jedną galaretkę bez serka. A następnie drugą, lecz tym razem z dodatkiem serka homogenizowanego. Dokładnie mieszamy galaretki aby robrze się rozpuściły.
Na herbatniki wylewamy naszą samą galaretkę ( bez serka homogenizowanego) odstawiamy do ostygnięcia i wstawiamy do lodówki aby dobrze się zsiadła.
Nastepnie jak zastygnie wlewamy na tą galaretkę , galaretkę rozrobioną z serkiem homogenizowany, I znów wstawiamy do lodówki by zastygła. Robimy polewe. Rozpuszczamy pod wplywem pary margaryne czekolade z cukrem i studzimy.
Łyżką zimną polewę polewamy robiąc wzorki na naszej galaretce. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin
wsypujemy na spód blaszki. wstawiamy cały czajnik wody.
W głębokiej miseczce rozpuszczamy wpierw jedną galaretkę bez serka. A następnie drugą, lecz tym razem z dodatkiem serka homogenizowanego. Dokładnie mieszamy galaretki aby robrze się rozpuściły.
Na herbatniki wylewamy naszą samą galaretkę ( bez serka homogenizowanego) odstawiamy do ostygnięcia i wstawiamy do lodówki aby dobrze się zsiadła.
Nastepnie jak zastygnie wlewamy na tą galaretkę , galaretkę rozrobioną z serkiem homogenizowany, I znów wstawiamy do lodówki by zastygła. Robimy polewe. Rozpuszczamy pod wplywem pary margaryne czekolade z cukrem i studzimy.
Łyżką zimną polewę polewamy robiąc wzorki na naszej galaretce. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin