Sposób przygotowania:
Ciasto z kiwi bez pieczeniaMasa

450 ml mleka zagotowujemy z cukrem. Resztę mleka roztrzepujemy z mąkami i żółtkami. Masę wlewamy do wrzącego mleka.
Gotujemy chwilę, ciągle mieszając, póki budyń nie zrobi się gęsty. Studzimy a następnie ucieramy z margaryną.
Kiwi

Kiwi obieramy ze skórki i kroimy w plasterki ok. 1/2 cm.
Galaretki

Galaretki rozpuszczamy wedle przepisu na opakowaniu i odstawiamy do stężenia.
Herbatniki

Blachę 25/40 cm wykładamy folią aluminiową. Na to ciasno układamy herbatniki.
Przełożenie./

Na herbatniki wykładamy masę na to plasterki kiwi..
kolejny etap

Na to znów herbatniki, masa- kiwi- masa i na wierzch wylewamy stężone galaretki- pomarańczową i kiwi.
Gotowe!

Tak przygotowane ciasto dajemy do lodówki na 12 godzin.
I...

Smacznego!