Sposób przygotowania:
Ciasto z kremem i galaretką agusi
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę pod koniec ubijania dodać szczyptę soli. Dodać żółtka. Mąkę przesiać i również dodać do masy cały czas ubijając. Na koniec ubijania dodać proszek do pieczenia .Biszkopt wylewamy na blachę w kształcie prostokąta .Piec 30 minut w temp. 180-200 stopni C. Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia. Ubić śmietanę. Galaretkę zieloną, czerwoną, pomarańczową i z owoców leśnych zrobić zgodnie z przepisem na opakowaniu i odstawić do wystygnięcia. Natomiast 1 galaretkę czerwoną rozprowadzić z 1 szklance wody i odstawić do wystygnięcia.Ubić śmietanę i dodać tężejącą galaretkę. Na biszkopt wyłożyć pokrojone w kostkę galaretki, zalać ubitą śmietaną. Ostatnią galaretkę rozrobić zgodnie z przepisem na opakowaniu, tężejącą galaretkę wylać na ciasto.