Sposób przygotowania:
Ciasto z kremem Kubuś
Przygotować masę budyniową: Budynie śmietankowe wymieszać z 0,75 szklanki soku Kubuś.
Resztę soku zagotować. Do gotującego się soku wlać rozmieszane budynie cały czas energicznie mieszając aby nie powstały grudki.
Chwilkę gotować (około 1 min), aż masa zgęstnieje a następnie ostudzić.
Miękkie masło utrzeć na puszystą masę. Do masła nie przerywając miksowania dodawać porcjami zimną masę budyniową.
Kremem przełożyć przekrojony na pół biszkopt.
Resztę soku zagotować. Do gotującego się soku wlać rozmieszane budynie cały czas energicznie mieszając aby nie powstały grudki.
Chwilkę gotować (około 1 min), aż masa zgęstnieje a następnie ostudzić.
Miękkie masło utrzeć na puszystą masę. Do masła nie przerywając miksowania dodawać porcjami zimną masę budyniową.
Kremem przełożyć przekrojony na pół biszkopt.