Sposób przygotowania:
Ciasto z masą cytrynową
Do żółtek wsypać proszek do pieczenia i wlać ocet, wymieszać.Z białek ubić sztywną pianę, dodać cukier, następnie żółtka i jeszcze chwilę ubijać, dosypując przesiane przez sito obie mąki.Niezbyt dużą blaszkę wysmarować tłuszczem, wyłożyć papierem, wylać ciasto. Piec jak biszkopt do 15 minut w temp. 200 stopni.Szklankę wody zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną. Potem dodać sok z cytryny. W garnuszku wymieszać zimne mleko z mąką ziemniaczaną i, mieszając, wlać je do gotującej się masy.Ugotować jak budyń, ostudzić. Ciasto przekroić na pół i przełożyć masą (najlepiej przekrawa się ciasto upieczone dzień wcześniej).Wierzch ciasta polać lukrem i posypać wiórkami kokosowymi.