Sposób przygotowania:
Ciasto ze śliwkami i masą kokosową
Mąkę pszenną , mąkę ziemniaczaną , c. waniliowy , c. puder , 4 łyżki wiórek wymieszać , na wymieszane składniki zetrzeć wcześniej zamrożone masło , dokładnie wymieszać dodać jajka, żółtka i śmietanę to wszystko dokładnie wymieszać . Ciasto wyłożyć do formy . Piec około 25 minut w 180 *C . Między czasie zrobić masę kokosową , szkl. cukru i 400 ml. kremówki podgrzewać do rozpuszczenia się cukru , wsypać kokos , wymieszać . Z 3 białek ubić pianę , dodać 3 łyżki cukru , powoli wsypywać 2 łyżki mąki ziemniaczanej to połączyć z letnią masą kokosową . Na podpieczone ciasto wyłożyć masę kokosową , ułożyć śliwki i piec jeszcze około 35 minut