Crostini z pastą serową i pepperoni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Crostini z pastą serową i kiełbasą pepperoni..........

Crostini z pastą serową i pepperoni

Składniki:

Crostini z pastą serową i pepperoni

 

  • 2 bagietki
  • 30 dag żółtego sera
  • 2 łyżki musztardy francuskiej
  • 4 łyżki śmietany 22%
  • 25 dag kiełbasy pepperoni
  • czarne oliwki do przybrania
  • oliwa

Sposób przygotowania:

Crostini z pastą serową i pepperoni
Bagietkę pokrój na plasterki, posmaruj oliwą i zapiecz w piekarniku na złoty kolor. Ser zetrzyj na drobnej tarce, wymieszaj z musztardą i śmietaną. Na każdej kromce rozsmaruj pastę serową, ułóż plasterek pepperoni i udekoruj plasterkami oliwek.

Tagi:

sery ser kielbasa