Sposób przygotowania:
Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem fetaprzygotowanie składników
![Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem feta Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem feta](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/cukinia-eli-z-pstragiem-lososiowym-i-serem-feta-542208.jpg)
Pstrąga łososiowego posmarować olejem, posypać solą i pieprzem cytrynowym. Usmażyć łososia na suchej patelni i rozdrobnić. Koperek opłukać, osuszyć i pokroić. Pomidorki opłukać, osuszyć i pokroić. Fetę odsączyć i pokroić w kostkę.
przygotowanie cukinii
![Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem feta Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem feta](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/cukinia-eli-z-pstragiem-lososiowym-i-serem-feta-542209.jpg)
Cukinie opłukać, osuszyć i wydrążyć środki miąższu.
przygotowanie cukinii
![Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem feta Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem feta](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/cukinia-eli-z-pstragiem-lososiowym-i-serem-feta-542210.jpg)
Część miąższu cukinii pokroić w kostkę i ułożyć w wydrążonych cukiniach. Do cukinii dodać kawałki pstrąga, ser feta,, pomidorki i posypać koperkiem. Cukinie ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piekarnik nagrzać do 180 stopni C i zapiekać cukinię przez 30 minut. Smacznego!