Sposób przygotowania:
Cukinia Eli z pstrągiem łososiowym i serem fetaprzygotowanie składników

Pstrąga łososiowego posmarować olejem, posypać solą i pieprzem cytrynowym. Usmażyć łososia na suchej patelni i rozdrobnić. Koperek opłukać, osuszyć i pokroić. Pomidorki opłukać, osuszyć i pokroić. Fetę odsączyć i pokroić w kostkę.
przygotowanie cukinii

Cukinie opłukać, osuszyć i wydrążyć środki miąższu.
przygotowanie cukinii

Część miąższu cukinii pokroić w kostkę i ułożyć w wydrążonych cukiniach. Do cukinii dodać kawałki pstrąga, ser feta,, pomidorki i posypać koperkiem. Cukinie ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piekarnik nagrzać do 180 stopni C i zapiekać cukinię przez 30 minut. Smacznego!