Sposób przygotowania:
Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą
Fasolkę gotujemy dio miękkości około 10 minut.
Studzimy i kroimy w mniejsze kawałki.
Kiełbaski kroimy w plasterki.
Ser mozzarella kroimy w kostkę.
Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami.
Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy.
Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki.
Wykładamy farsz.
Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)
Studzimy i kroimy w mniejsze kawałki.
Kiełbaski kroimy w plasterki.
Ser mozzarella kroimy w kostkę.
Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami.
Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy.
Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki.
Wykładamy farsz.
Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)
![Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/faszerowana-cukinia-fasolka-kielbaska-i-mozzarella-542166.jpg)
![Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/faszerowana-cukinia-fasolka-kielbaska-i-mozzarella-542167.jpg)
![Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/faszerowana-cukinia-fasolka-kielbaska-i-mozzarella-542168.jpg)