gosiapiotrek23

gosiapiotrek23

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1030]

Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Uwielbiam faszerowane warzywa, tym razem przygotowałam cukinię z fasolką szparagową, kiełbaskami śniadaniowymi i serem mozzarellą.

Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą

 

Sposób przygotowania:

Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą
Fasolkę gotujemy dio miękkości około 10 minut.

Studzimy i kroimy w mniejsze kawałki.

Kiełbaski kroimy w plasterki.

Ser mozzarella kroimy w kostkę.

Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami.

Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy.

Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki.

Wykładamy farsz.

Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach.

Smacznego ;)
Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą
Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami. Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy.
Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą
Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki,
Faszerowana cukinia fasolką,kiełbaską i mozzarellą
Wykładamy farsz. Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach.