bernika

bernika

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 817]

Książka Kucharska: Zdrowe przekąski GOOD FOOD

Cukiniowa ryżowa przekąska

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Cukiniowa ryżowa przekąska na lekkie śniadanie.

Cukiniowa ryżowa przekąska

Składniki:

Cukiniowa ryżowa przekąska

 

Sposób przygotowania:

Cukiniowa ryżowa przekąska
Cukinie umyć i pokroić na cienkie plastry i zeszklić delikatnie na patelni na oliwie. Pomidorki umyć i przekroić na ćwiartki. Pestki dyni uprażyć na suchej patelni. Mozzarelle pokroić w plastry. Na wafel położyć plastry cukinii, na to mozzarelle. Udekorować pomidorkami, pestkami dyni i gałązkami tymianku. Posypać pieprzem.

Tagi:

dynia cukinia