Sposób przygotowania:
Cytrusowa sałatka
Mandarynki obieramy i filetujemy. Grejpfruty także dokładnie obieramy i usuwany z nich skórkę. 
Rukolę przepłukujemy i odsączamy. Tak przygotowane składniki łączymy ze sobą delikatnie mieszając.
Sałatkę porcjujemy na półmiski. Całość skrapiamy oliwą z oliwek.
Wierzch posypujemy sezamem i ewentualnie świeżo mielonym kolorowym pieprzem. Gotowe.
Rukolę przepłukujemy i odsączamy. Tak przygotowane składniki łączymy ze sobą delikatnie mieszając.
Sałatkę porcjujemy na półmiski. Całość skrapiamy oliwą z oliwek.
Wierzch posypujemy sezamem i ewentualnie świeżo mielonym kolorowym pieprzem. Gotowe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SylaUla
gusia1000