Sposób przygotowania:
Cytrynowa pianka z krówką i słonecznikiem
Biszkopt: 1. Zmiksowałam jaja z cukrem. 2. Dodałam obydwie mąki i proszek do pieczenia. 3. Dodałam do mąki zmiksowane jaja. 4 . Masę przełożyłam do blaszki wysmarowanej margaryną i posypaną mąką. 5. Pieczemy 25 minut w 170 stopniach . 6. Ostudzony biszkopt kroimyw poprzek . Krem cytrynowy: 1.Ubijamy śnieżkę z wodą . 2. Galaretkę rozpuszczamy w 400 gramach wody . 3. Ostudzoną dodajemy do zmiksowanej śnieżkimiksując dodajemy skórkę cytrynową. 4. Przekładamy na biszkopt krem i do lodówki . Góra ciasta: 1. Rozpuszczamy margarynę posypujemy cukrem waniliowym. 2. Dodaje słonecznik i klaruje , wyjdzie pyszny słodki. 3. Przekładam ostudzony słonecznik na piankę cytrynową i posmarowaną masą krówko wą.
robaczek
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2