Sposób przygotowania:
Czekoladowa rozkosz 5
Upiec biszkopt : białka ubić na sztywno dodac cukier i cukier waniliowy. Dalej dodajac jajka ciagle mieszajac. Na koncu dadac przesiana make z proszkiem. Wylać to na blache o sredniej wielkosci. posypana maka. Piec 20 min w temp 180 stopni. Wkładka kokosowa Białak ubić z cukrem. Dodać kokos z proszkiem do pieczenia i lekko wymieszać. Piec na złoty kolor w temp 170 stopni około 20 - 30 min. Masa czekoladowa: Ubijać serek mascarpone przez okolo 5 minut na najwyzszych obrotach.Czekolade rozpuscic z łyżka mleka. Dodac do serka czekolade ciagle mieszajac. Po ubiciu mase wsadzic na okolo 25 min do lodowki.Położenie ciasta I cześć biszkoptu - połowa masy czekoladowej- wkładka kokosowa- reszta masy czekoladowej- II częśćbiszkoptu- polewa. Posypać wiorkami kokosowymi. Najlepiej biszkopt skropic wodka z wodą.