Sposób przygotowania:
Czekoladowe muffinki z bananem
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i studzimy.
Wszystkie składniki suche przesiewamy do miski
Do drugiej dajemy mokre składniki i ucieramy je na gładką masę razem z rozpuszczoną czekoladą. Dodajemy suche składniki i dokładnie mieszamy.
Banany obieramy i kroimy na małe kawałki.
Do papilotek wlewamy trochę ciasta, dajemy banana i zalewamy drugą częścią ciasta.
Pieczemy w 180 stopniach ok 25 minut.
Wszystkie składniki suche przesiewamy do miski
Do drugiej dajemy mokre składniki i ucieramy je na gładką masę razem z rozpuszczoną czekoladą. Dodajemy suche składniki i dokładnie mieszamy.
Banany obieramy i kroimy na małe kawałki.
Do papilotek wlewamy trochę ciasta, dajemy banana i zalewamy drugą częścią ciasta.
Pieczemy w 180 stopniach ok 25 minut.