Sposób przygotowania:
Czekoladowe ptasie gniazdko
czekoladę roztopić wylać na natłuszczony pergamin najlepiej umieszczony w szerokim naczyniu i włożyć do lodówki
zawartość torebki zmiksować z zimnym mlekiem dodać miękkie masło, ubić mikserem na gładką masę
krążki biszkoptowe nasączyć naparem herbacianym z dodatkiem soku z cytryny
posmarować je kremem a potem złożyć
boki i wież tortu posmarować kremem
zastygłą czekoladę wyjąć z lodówki połamać na kawałki i udekorować tort. na środku ułożyć jajeczka
zawartość torebki zmiksować z zimnym mlekiem dodać miękkie masło, ubić mikserem na gładką masę
krążki biszkoptowe nasączyć naparem herbacianym z dodatkiem soku z cytryny
posmarować je kremem a potem złożyć
boki i wież tortu posmarować kremem
zastygłą czekoladę wyjąć z lodówki połamać na kawałki i udekorować tort. na środku ułożyć jajeczka
aannee