Sposób przygotowania:
Danie jednogarnkowe z pieczarkamiETAP 1:
Cebulę obieramy i drobno siekamy, przekładamy na patelnię na rozgrzany tłuszcz.
ETAP 2:
Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, dodajemy do cebuli.
ETAP 3:
Paprykę kroimy w kostkę, a por drobno siekamy. Dodajemy do cebuli i grzybów i smażymy co jakiś czas mieszając.
ETAP 4:
Filet z kurczaka kroimy w kostkę, przyprawiamy do smaku i przesmażamy na osobnej patelni.
Mięso wraz z tłuszczem na którym się smażyło dodajemy do miękkich warzyw i grzybów. Dodajemy również pokrojoną wędlinę.
Chwilę przesmażamy i dodajemy koncentrat, ketchup i sos burrito. Mieszamy i przyprawiamy do smaku.
Podgrzewamy przez chwilę.