p.jola1

p.jola1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 919]

danie podwójnie fasolowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

danie podwójnie fasolowe z fasoli czerwonej i jaśka

danie podwójnie fasolowe Więcej zdjęć (5)

Składniki:

danie podwójnie fasolowe

 

  • 400 g czerwona fasola Kidney,
  • 1 op. fasolka po bretońsku,
  • 1 szt kiełbasa,
  • 3 łyżki keczup pikantny,
  • szczypta chilli,
  • do smaku Sól

 

Sposób przygotowania:

danie podwójnie fasolowe
Kiełbasę pokroić w plastry i wsypać do garnka, dodać całą puszkę czerwonej fasoli Kidney, słoik gotowej fasolki po bretońsku, szczyptę chilli, trochę soli do smaku, dodać 3 łyżki keczupu pikantnego, wymieszać, gotować kilka minut na małym ogniu, co jakiś czas mieszając. Podawać z chlebem.
danie podwójnie fasolowe
Etap 1
danie podwójnie fasolowe
Etap 2
danie podwójnie fasolowe
Etap 3
danie podwójnie fasolowe
Etap 4

Tagi:

kielbasa