Sposób przygotowania:
Deser chia z musem bananowo czekoladowym
Do miseczki wlać szklankę mleka, dodać 3 łyżki nasion chia, wymieszać i odstawić do lodówki (najlepiej na kilka godzin) W międzyczasie jeszcze kilka razy wymieszać. Dodać łyżkę płynnego miodu.
Kakao, banana i mleko kokosowe razem zmiksować. Herbatniki pokruszyć.
W przygotowanych szklankach lub słoiczkach nakładać na przemian warstwy: herbatniki, pudding chia, na wierzch wyłożyć mus bananowo czekoladowy, dodać pokrojonego banana lub inne ulubione dodatki.
Kakao, banana i mleko kokosowe razem zmiksować. Herbatniki pokruszyć.
W przygotowanych szklankach lub słoiczkach nakładać na przemian warstwy: herbatniki, pudding chia, na wierzch wyłożyć mus bananowo czekoladowy, dodać pokrojonego banana lub inne ulubione dodatki.
Jagodowa
AniaHania
Jagodowa napisał(a):
Magdalena88
AniaHania
Magdalena88 napisał(a):
anemon