Sposób przygotowania:
Deser Madzialeny
Żelatynę namoczyć w 5 łyżkach zimnej wody. Następnie dodać 15 ml gorącej wody i rozpuścić żelatynę. Twaróg zmiksować ze śmietaną oraz cukrem pudrem. Następnie dodać żelatynę, zmiksować razem. Podzielić masę serową na 2 części mniejszą i większą.Truskawki umyć, zmiksować. Do większej części masy serowej dodać kakao , wymieszać dokładnie . Następnie dodać zmiksowane truskawki. Ponownie wymieszać .Do jasnej części masy serowe dodać cukier waniliowy i wymieszać.Do pucharków nałożyć na spód kakaowo-truskawkowej masy serowej, następnie białej i ponownie kakaowo-truskawkowej. Schłodzić deser w lodówce ok. 2 godzin. Schłodzony deser posypać wiórkami kokosowymi, ułożyć plastry banana oraz winogrono.