Sposób przygotowania:
Deserek brzoskwiniowo-waniliowy
Galaretkę rozpuszczamy w 150ml wrzątku dużo mniej powinniśmy użyć wody niż na opakowaniu podano. Kroimy brzoskwinie z puszki na mniejsze części dokładnie na kwadraciki wielkość zależy od nas ale mniejsze ładniej wyglądają . Pokrojone brzoskwinie wrzucamy do galaretki , mieszamy i wylewamy około 5-6 łyżek do miseczki w której robimy deserek. Wstawiamy do lodówki żeby się zastygło. W tym czasie dodajemy serek waniliowy do galaretki , może wydawać się rzadkie i że się nie skrzepnie ale oto chodzi . Wyjmujemy zastygniętą galaretkę z lodówki i wlewamy przynajmniej do połowy miseczki , kubeczka , czy czego tam używamy . Ja użyłem małych kubeczków. I wstawiamy do lodówki na minimum 2h. Zastygnięty deser nie bardzo będzie chciał odejść od naszej miseczki czy też kubeczka. Więc dosłownie na chwilę wsadzamy go do gorącej wody. I będzie nam łatwiej go wyjąć :) Życzę Smacznego !