Sposób przygotowania:
Diabelskie spaghetti trójkolorowe
W rondelku rozgrzać oliwę dodać pokrojoną w kostkę cebulę oraz przecisnięty przez praske czosnek i chwilę smażyć mieszając,następnie dodać pokrojony w kosteczkę filet z indyka posolić do smaku i dusić 10 minut,włozyć pomidory z puszki i gotować aż woda z sosu odparuje,gdy zacznie sos gestnieć dodać kukurydze i wydrążoną z nasionek papryczkę którą drobniutko kroimy dusić jeszcze chwilę doprawić do smaku pieprzem -można z niego zrezygnować bo sos jest dość ostry,wsypać starty żółty ser-najlepszy jest parmezan ale ja dałam goudę ,zamieszać odstawić z ognia aż ser się rozpuści. Makaron ugotować jak w przepisie na opakowaniu odcedzić podawać z sosem diabelskim:)
KasiaJulcia
2milutka
Dziękuję:)