Bahus

Bahus

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 624]

Dip twarogowo ziołowy

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Doskonały do ziemniaków w mundurkach....

Dip twarogowo ziołowy

Składniki:

Dip twarogowo ziołowy

 

  • 25 dag tłustego białego twarogu
  • 100 ml kwaśnej gęstej śmietany, lub jogurtu
  • 50 ml majonezu
  • 1 łyżka posiekanego szczypiorku
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Dip twarogowo ziołowy
Twaróg zmiksować ze śmietaną i majonezem. Dodać zioła, pieprz i sól. Dokładnie wymieszać. Gdyby dip był za gęsty rozprowadzić śmietaną. .

Tagi:

dip sosy