Sposób przygotowania:
Domowa wędlina na kanapki
Schab myję. Za pomocą papierowego ręcznika suszę mięso.
Następnie mięso dokładnie obtaczam w przyprawach. Polewam sosem sojowym.
Mięso zakręcam bardzo dokładnie w foli aluminiowej. Za pomocą widelca robię małe dziurki w foli.
Piekę w piekarniku ok 1 godz 30 min w 180 stopniach. Zostawiamy w folii do wystygnięcia.
Kiedy będzie lekko ciepły zdejmuję folię i wkładam do lodówki na kilka godzin.
Kroję na kanapki z chrzanem. Smacznego.
Następnie mięso dokładnie obtaczam w przyprawach. Polewam sosem sojowym.
Mięso zakręcam bardzo dokładnie w foli aluminiowej. Za pomocą widelca robię małe dziurki w foli.
Piekę w piekarniku ok 1 godz 30 min w 180 stopniach. Zostawiamy w folii do wystygnięcia.
Kiedy będzie lekko ciepły zdejmuję folię i wkładam do lodówki na kilka godzin.
Kroję na kanapki z chrzanem. Smacznego.