Sposób przygotowania:
Domowe galaretki
Kaszę zalać mlekiem odstawić na10 minut i ugotować.
Masło zmiksować z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i kaszą.
Krem podzielić na 3 części, galaretki rozpuścić odddzielnie w 1/2 ilości wody, ostudzić.
Każdą płynną galaretkę oprucz wiśniowej połączyć z jedną częścią kremu.
Galaretkę wiśniową rozpuścić w 1/2 ilości wody.
Blachę wyłożyć folią aluminiową, położyć wafel, posmarować agrestowym kremem wstawić na 1 godzinę do lodówki, zalać galaretką wiśniową i odstawić do stężenia potem położyć cytrynowy krem, przykryć waflem.
Obciążyć deską, potem położyć krem truskawkowy i przykryć wierzch waflem
Masło zmiksować z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i kaszą.
Krem podzielić na 3 części, galaretki rozpuścić odddzielnie w 1/2 ilości wody, ostudzić.
Każdą płynną galaretkę oprucz wiśniowej połączyć z jedną częścią kremu.
Galaretkę wiśniową rozpuścić w 1/2 ilości wody.
Blachę wyłożyć folią aluminiową, położyć wafel, posmarować agrestowym kremem wstawić na 1 godzinę do lodówki, zalać galaretką wiśniową i odstawić do stężenia potem położyć cytrynowy krem, przykryć waflem.
Obciążyć deską, potem położyć krem truskawkowy i przykryć wierzch waflem