Ilonar2301

Ilonar2301

Złoty Ekspert
[Przepisów: 744]

Domowe Rafaello

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Namiastka Rafaello w wersji domowej.

Domowe Rafaello Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Domowe Rafaello

 

 

Sposób przygotowania:

Domowe Rafaello
Białą czekoladę należy połamać na mniejsze kawałki i rozpuścić wkładając czekoladę do miseczki, zaś miseczkę do wrzątku. Gdy czekolada całkowicie się rozpuści i delikatnie przestygnie, należy dodać do niej miękkie masło i cukier puder. Całość zmiksować. Masę wstawić do lodówki na 10- 15 minut, gdy zacznie delikatnie tężeć należy formować z niej kulki, obtaczać je we wiórkach kokosowych i odstawiać, aż masa całkowicie zastygnie.
Domowe Rafaello
Domowe Rafaello
Domowe Rafaello
Domowe Rafaello

Tagi:

czekolada