Sposób przygotowania:
Domowy kebab z czerwoną kapustą
Mięso myjemy i drobno kroimy, wrzucamy na patelnię, dodajemy opakowanie przyprawy do kebaba i podsmażamy na złoty kolor (można podlać olejem jeżeli jest taka konieczność) Sałatę lodową oraz szczypiorek drobno siekamy, kapustę czerwoną odcedzamy. Następnie na placku układamy sałatę lodową, kapustę czerwoną, podsmażone na złoty kolor mięso w przyprawach polewamy całość sosem czosnkowym i posypujemy szczypiorkiem. Zwijamy w kopertę i grillujemy bądź opiekamy na elektrycznym grillu. Smacznego
Tit
Tit
darmiona
Bernadetta
A co to za przyprawa, tzn. z jakiej firmy ? Ja gotowców używam tylko takich, które wygrywam lub dostaję na próbę, a przyprawy do kebaba jeszcze nie otrzymałam, więc też takiej nie znam i nawet się nie orientuję kto je ma w ofercie...
zewa
darmiona
zewa
tak, ale z przyprawą do kebaba to tylko z tą się spotkałam. Najlepiej byłoby gdybyśmy uzyskali odpowiedź od Konczi.
darmiona
Konczi
:) appetita przyprawa kebab :)
Bernadetta
Konczi
Ja mam kilka ich przypraw z tej do kebaba jestem zadowolona - innej nie używałam, być może inne mają opcjonalnie mocniejszy smak czego faktycznie nie jestem w stanie powiedzieć
msewka