Sposób przygotowania:
Drobiowa wędlina na kanapki
Mięso dokładnie myję. Rozkrajam w poprzech. Lekko rozbijam tłuczkiem.
W miseczce łącze ze sobą wszystkie składniki marynaty. Nacieram mięso dokładnie a następnie zawijam w roladę, bardzo dokładnie.
Następnie zawijam w folię spożywczą i pozostawiam w lodówce na kilka godzin, najlepiej na całą noc. Następnie wyciągam z lodówki i przekładam do foli do pieczenia.
Piekę w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 50 min. Po upieczenia czekam aż mięso przestygnie. Następnie wkładam do lodówki na minimum 2 godziny.
Smacznego.
W miseczce łącze ze sobą wszystkie składniki marynaty. Nacieram mięso dokładnie a następnie zawijam w roladę, bardzo dokładnie.
Następnie zawijam w folię spożywczą i pozostawiam w lodówce na kilka godzin, najlepiej na całą noc. Następnie wyciągam z lodówki i przekładam do foli do pieczenia.
Piekę w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 50 min. Po upieczenia czekam aż mięso przestygnie. Następnie wkładam do lodówki na minimum 2 godziny.
Smacznego.