Sposób przygotowania:
Drobiowe kąski w cieście serowo-czosnkowym
Mięso umyć, osuszyć, oczyścić z błonek, pokroić na małe kawałki.
Składniki na ciasto połączyć razem do powstania, gęstej, jednolitej konsystencji ( w razie potrzeby dodać więcej mąki lub dolać wody.)
W cieście, partiami zanurzać i obtaczać dokładnie kawałki kurczaka.
Smażyć na rozgrzanym oleju, na rumiano z obu stron.
Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu.
Składniki na ciasto połączyć razem do powstania, gęstej, jednolitej konsystencji ( w razie potrzeby dodać więcej mąki lub dolać wody.)
W cieście, partiami zanurzać i obtaczać dokładnie kawałki kurczaka.
Smażyć na rozgrzanym oleju, na rumiano z obu stron.
Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu.
SylaUla
Martyna12
Dziękuję :)
robaczek
Martyna12
Polecam :) Smacznego :)