Sposób przygotowania:
Drobiowe kieszonki z sałatką w sosie francuskim
Filety oczyścić , osuszyć i dobrze posolić. Odstawić na ok pół godziny. Paprykę i oliwki pokroić bardzo drobno.
Pora pokroić na półplasterki. Warzywa wymieszać ze sobą.
Sos sałatkowy przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Mięso naciąć wzdłuż, by powstała "kieszonka".
Zanurzyć w sosie sałatkowym. Każdą kieszonkę nafaszerować sałatką.
Włożyć do żaroodpornego naczynia, a pozostałym sosem polać całość.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180*C przez ok 50min
Pora pokroić na półplasterki. Warzywa wymieszać ze sobą.
Sos sałatkowy przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Mięso naciąć wzdłuż, by powstała "kieszonka".
Zanurzyć w sosie sałatkowym. Każdą kieszonkę nafaszerować sałatką.
Włożyć do żaroodpornego naczynia, a pozostałym sosem polać całość.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180*C przez ok 50min