Sposób przygotowania:
Drobiowe kotlety rosołowe
Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na rozgrzanym oleju.
Obrane z kości mięso mielimy w maszynce razem z gotowanymi warzywami.
Dodajemy zeszkloną cebulę, drobno posiekany szpinak oraz przyprawy.
Dokładnie mieszamy. Dodajemy kaszę mannę oraz jajka i znów mieszamy.
Formujemy kotlety (mnie wyszło 12) i panierujemy je w bułce tartej. Smażymy je na rumiano na rozgrzanym oleju z obu stron.
Obrane z kości mięso mielimy w maszynce razem z gotowanymi warzywami.
Dodajemy zeszkloną cebulę, drobno posiekany szpinak oraz przyprawy.
Dokładnie mieszamy. Dodajemy kaszę mannę oraz jajka i znów mieszamy.
Formujemy kotlety (mnie wyszło 12) i panierujemy je w bułce tartej. Smażymy je na rumiano na rozgrzanym oleju z obu stron.
Czekoladka 2