Sposób przygotowania:
Duszone pałki z kurczaka z jabłkami
Pałki z kurczaka nacieramy warzywami i serkiem kremowym.
Do brytfanki wlewamy wodę i wrzucamy pałki.
Warzywa obieramy, myjemy i kroimy w większą kostkę, dodajemy do brytfanki.
Dusimy na małym ogniu do miękkości, na koniec dodajemy obrane jabłka pokrojone w ćwiartki.
Dusimy jeszcze 10-15 minut.
Pałki podajemy z ziemniakami lub ryżem.
Smacznego.
Do brytfanki wlewamy wodę i wrzucamy pałki.
Warzywa obieramy, myjemy i kroimy w większą kostkę, dodajemy do brytfanki.
Dusimy na małym ogniu do miękkości, na koniec dodajemy obrane jabłka pokrojone w ćwiartki.
Dusimy jeszcze 10-15 minut.
Pałki podajemy z ziemniakami lub ryżem.
Smacznego.