Sposób przygotowania:
Gulasz z warzywami i brzoskwinią
Mięso kroimy w kostkę 3x3 xm. Obtaczamy mąką i podsmażamy z każdej.
Mięso, ziele angielskie i liść laurowy wrzucamy do garnka zalewamy wodą i dusimy.
Marchewkę, pietruszkę, seler i cebulę obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Dodajemy do mięsa i dusimy do miękkości.
Brzoskwinię odsączamy z soku i kroimy w kosteczkę. Dodajemy do garnka, przyprawiamy i dusimy 5 minut.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Mięso, ziele angielskie i liść laurowy wrzucamy do garnka zalewamy wodą i dusimy.
Marchewkę, pietruszkę, seler i cebulę obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Dodajemy do mięsa i dusimy do miękkości.
Brzoskwinię odsączamy z soku i kroimy w kosteczkę. Dodajemy do garnka, przyprawiamy i dusimy 5 minut.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)