Sposób przygotowania:
Duszone pałki z kurczaka z marchewką
Marchewkę obieramy i kroimy w plasterki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Do garnka z gubym dnem wlewamy olej.
Pałki z kurczaka podsmażamy chwilkę wraz z warzywami. Wlewamy wodę. Wrzucamy również liście laurowe i ziele angielskie.
Dusimy wszystko około 45-50 minut na małym ogniu. Gdy już mięso i warzywa zmiękną przyprawiamy do smaku i jeszcze chwilkę dusimy.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego
Pałki z kurczaka podsmażamy chwilkę wraz z warzywami. Wlewamy wodę. Wrzucamy również liście laurowe i ziele angielskie.
Dusimy wszystko około 45-50 minut na małym ogniu. Gdy już mięso i warzywa zmiękną przyprawiamy do smaku i jeszcze chwilkę dusimy.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego
danielek
gosiapiotrek23
;)