natalka1107@o2.pl

natalka1107@o2.pl

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 176]

Espresowe Spagetti.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Syte i dobre danie na obiad.

Espresowe Spagetti.

Składniki:

Espresowe Spagetti.

 

  • paczkę makaronu do Spagetti
  • sos słodko kwaśny (z łowicza)
  • opakowanie kiełbasy śląskiej
  • keczup (łagodny bądź pikantny)

Sposób przygotowania:

Espresowe Spagetti.
Makaron ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Odcedzić. Kiełbasę śląską pokroić w większą kostkę. Rozgrzać olej i wrzucić pokrojoną kiełbasę. Smażyć kiełbasę na złoty kolor. Następnie zmniejszyć ognień i dodać do kiełbasy na patelnię sos słodko kwaśny i do smaku ok. 5-6 łyżek keczupu (łagodnego bądź pikantnego kto jak woli) i grzać aż sos zacznie bomblować. Makaron wyłożyć na talerze. Na makaron polać trochę sosu wraz z kiełbasą.