Gosia85

Gosia85

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 88]

Farsz do pierogów ruskich

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Najlepszy farsz do pierogów ruskich jaki jadłam.... muszę go chować bo szybko znika :)

Farsz do pierogów ruskich Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Farsz do pierogów ruskich

 

Sposób przygotowania:

Farsz do pierogów ruskich
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, odparowujemy dodajemy ser twarogowy i gnieciemy. Do ugniecionych ziemniaków z serem dodajmy podsmażoną cebulę oraz przyprawy (wedle uznania) i wszytko razem mieszamy do połączenia. Farsz na pierogi ruskie gotowy :) Smacznego * jeśli farsz będzie za suchy można dodać łyżkę oliwy z oliwek
Farsz do pierogów ruskich
Siekamy cebule na drobną kostkę... uwielbiam zapach cebuli...
Farsz do pierogów ruskich
cebulę podsmażamy na złoty kolor na dobrze rozgrzanym oleju
Farsz do pierogów ruskich
Do przeciśniętego farszu na bazie ziemniaków i sera dodajemy podsmażoną cebulę i przyprawy

Tagi:

sery ser