Sposób przygotowania:
Farsz mięsny do krokietów
Mięso ugotowane wyciągamy z rosołu, chłodzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Pokrojone mięso mielimy maszynką do mięsa. Do zmielonego mięsa dodajemy jajko i wyrabiamy na jednolitą masę. Następnie doprawiamy kucharkiem i pieprzem. Ciasto mięsne ponownie wyrabiamy, aby dobrze połączyło się z przyprawami. Tak przygotowane mięso możemy dawać jako nadzienie do klusek lub krokietów.
![Farsz mięsny do krokietów Farsz mięsny do krokietów](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/farsz-miesny-do-krokietow-90211.jpg)
![Farsz mięsny do krokietów Farsz mięsny do krokietów](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/farsz-miesny-do-krokietow-90212.jpg)