anna tttt

anna tttt

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 79]

farsz mięsny do pierogów wg anny

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

farsz mięsny do pierogów...

farsz mięsny do pierogów wg anny

Składniki:

farsz mięsny do pierogów wg anny

 

Sposób przygotowania:

farsz mięsny do pierogów wg anny
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Kolejno podsmażamy cebulę. Wołowinę wraz z boczkiem mielimy na maszynce, wystarczy raz. Dodajemy zmielone mięso i podsmażamy z cebulę. Możemy troszkę podalć bulionem, będzie bardziej aromatyczne. Przyprawiamy pieprzem i solą. Taki farsz wkładamy do pierogów, czy krokietów. Możemy wołówine zastapic wieprzowina.

Tagi:

wołowina