belerini

belerini

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 156]

Farsz rybny z dodatkiem parmezanu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Bardzo proste i na prawdę pyszne. Polecam!!!

Farsz rybny z dodatkiem parmezanu

Składniki:

Farsz rybny z dodatkiem parmezanu

 

  • filety z dorsza 30 dag
  • bryndza 15 dag
  • tarty parmezan 15 dag
  • masło 3 łyżki
  • tymianek 1 sztuka
  • sól
  • pieprz biały

Sposób przygotowania:

Farsz rybny z dodatkiem parmezanu
Posiekanego dorsza wymieszaj z bryndzą, parmezanem oraz masłem. Farsz dopraw solą, pieprzem oraz tymiankiem. Pierożki z takim farszem podawaj polane zrumienionym masłem.

Tagi:

tarta