hathor5

hathor5

Szef Kuchni
[Przepisów: 51]

Fasolka szparagowa Ali

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Pyszna fasolka szparagowa z bułeczką tartą

Fasolka szparagowa Ali Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Fasolka szparagowa Ali

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa Ali
Fasolkę umyć i odciąć końcówki. Do gotującej się wody dodać sól - dość dużo. Fasolkę wrzucić do gotującej się wody i gotować aż zmięknie. Po ugotowaniu odcedzić. W garnku po gotowaniu fasolki rozpuścić około 2 łyżek margaryny i dołożyć bułkę tartą - tyle aby nie bułka była w miarę sypka. Chwilę podsmażyć. Na koniec fasolkę włożyć do bułki i porządnie wymieszać. I smacznego.
Fasolka szparagowa Ali
Fasolkę umyć, odkroić końcówki i ugotować
Fasolka szparagowa Ali
W garnku roztopić margarynę i dorzucić do niej bułkę
Fasolka szparagowa Ali
Do usmażonej margaryny dodać fasolkę i dokładnie wymieszać