Domcook

Domcook

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Książka Kucharska: Kuchnia śródziemnomorska z produktami Hortex

Fasolka szparagowa zielona z warzywami w jajku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Fasolkę gotujemy do miękkości w słonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy paprykę i cebulkę. Później dodajemy pokrojone pomidory i przyprawy i dużo ziół różnych. Dusimy to kilka minut i następnie dodajemy fasolkę i ubite jajka.

Fasolka szparagowa zielona z warzywami w jajku Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Fasolka szparagowa zielona z warzywami w jajku

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa zielona z warzywami w jajku
Fasolkę gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy pokrojoną paprykę i cebulkę. Później dodajemy pokrojone pomidory i przyprawy i dużo ziół różnych. Dusimy to kilka minut i następnie dodajemy fasolkę i ubite jajka. Wszystko mieszamy po 2 minutach wyłączamy i danie gotowe! Smacznego!
Fasolka szparagowa zielona z warzywami w jajku
Fasolka szparagowa