Sposób przygotowania:
Faszerowane bułki imprezoweETAP 1:
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Zeszklić na oleju, dodać pokrojone w małą kostkę pieczarki. Smażyć, aż woda z pieczarek odparuje.
ETAP 2:
Dodać pokrojone w drobną kostkę salami. Po 3 minutach dodać startą na dużych oczkach szynkę. Smażyć 4 minuty, zdjąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem.
Zmiksować w pojemniku blendera z ostrzami. Przełożyć do miski, dodać ketchup i sos. Wymieszać. Zostawić do ostygnięcia.
ETAP 3:
Z bułek odkroić jeden z końców. Ostrożnie wyjąć środek i nałożyć obficie farsz. Owinąć bułkę folią aluminiową i włożyć do lodówki na 3-4 godziny. Wyjąć i pokroić na plastry przed podaniem.
Smacznego!