sjoanna25

sjoanna25

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 104]

Faszerowane grahamki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybko, smacznie i zdrowo! Polecam

Faszerowane grahamki

Składniki:

Faszerowane grahamki

 

  • 2 grahamki
  • 40 g masła
  • łyżeczka musztardy
  • mała cebula
  • papryka
  • natka pietruszki
  • ziarna sezamu
  • folia aluminiowa

Sposób przygotowania:

Faszerowane grahamki
Bułki przekroić wzdłuż na pół. wymieszać masło albo margarynę w zależności kto co lubi lub co ma:) razem z musztardą, posiekaną cebulą i papryką oaz natką posiekanej pietruszki. Posmarować tą masą połówki bułeczek i posypać sezamem. Każdą połówkę owinąć folią aluminiową i 15 minut zapiekać w piekarniku. Smacznego